Hvorfor startede vi retroprodukter.dk?

Her bør vi nok fortælle lidt om vores vision. For visionen er klar! Vi vil skabe et online retro-univers, hvor du kan få unikke produkter, som skaber sjæl i dit hjem.

Alle os iværksættere bag RetroProdukter.dk brænder for at skabe nye eventyr. Ikke kun for os selv, men især også for vores kunder. De største eventyr opstår nogle gange, når vi bevæger os tilbage i tiden, og netop derfor er retro-produkter så vigtige. De får eventyret og historien ind i dit hjem.

Se, dét skaber sjæl!

Hvorfor så den her type retro-produkter? Vi startede RetroProdukter.dk ud fra en passion for indretning og antikke varer, og vi følte selv, at vi manglede et retro-univers. At Danmark mangler et retro-univers. Et sted, hvor retro-produkter ikke behøver at være i gammel stand, eller hvor du skal være heldig at finde det rette i genbrugen. Men et sted, som du altid kan finde, og som sikrer lækre retro-produkter i god, bæredygtig kvalitet.

Det skal ikke bare være en webshop. Det skal være et vindue, hvor du kan skue tilbage i tiden og selv plukke de historiske produkter, som passer til lige præcis dit hjem. Et univers, som du shopper i, men også et univers, som du får med hjem. Og det vil du ikke fortryde – ej heller dit hjem!

Hvordan gør vi det?

Alle vores retro-produkter købes hjem fra Tyskland, nærmere bestemt Berlin. Her produceres der ikke bare retro-produkter i solid, god og helt ny kvalitet, men fabrikanten prioriterer også bæredygtighed i deres produkter og gode arbejdsforhold for deres ansatte.

Som vi skrev tidligere, har dette højeste vigtighed for os. Vi skal passe på hinanden – og på klimaet.

Vi forsøger så vidt som muligt at have både faste og udskiftende produkter. Du kan med god grund tjekke ind på hjemmesiden hver måned, hvor vi opdaterer sortimentet løbende.

Og ét sidste: Hvorfor skal du vælge RetroProdukter.dk?

Du er her nok allerede af en grund! Men hvis du elsker retro-produkter, der kan give dit moderne hjem et drys fra fortiden, og hvis du samtidig går ind for bæredygtig genanvendelighed og gode arbejdsforhold for dem, der producerer dine produkter, så er du kommet til det helt rette sted.

Hvis det ikke er nok til at overbevise dig, har vi også 5 one-liners her:

1 Vi er den eneste online-butik i Danmark, der udelukkende fokuserer på retro-produkter.

2 Vi er måske også de allermest dedikerede personer omkring retro-genstande i Danmark.

3 Vi vil gå rigtigt langt for at gøre dig tilfreds. Derfor har du altid 30 dages tilfredshedsgaranti hos os.

4 Vi vil gerne servicere dig. Vi går ind for personlig og venligsindet kundeservice.

5 Vi sikrer retro-produkter i ekstremt høj kvalitet. Og så er de vanvittigt flotte!