Og der er selvfølgelig pastiller med!

Retro mintbokse

Skal din lomme-snack have noget lækkert at ligge i? Retro-mintbokse giver dig masser af muligheder for at bære mintpastiller eller andre lidt mere moderne åndefriskere rundt, uden de hopper rundt eller gemmer sig i din lommes afkroge. Og så kan du endda gøre det med den fedeste retro-stil!

Hos RetroProdukter har vi retro-mintbokse i mange lækre kulørte udtryk – og alle retro-mintbokse får du i stærk og solid kvalitet. Giv de klassiske og charmerende designs et godt kig!

Viser alle 4 resultater

 • Mintbokse

  Best Dad Ever

  DKK 24,99
  Tilføj til kurv
 • Mintbokse

  Best Mum Ever

  DKK 24,99
  Tilføj til kurv
 • Mintbokse

  Happy Pills

  DKK 24,99
  Tilføj til kurv
 • Mintbokse

  Route 66 Red Car Gas Up

  DKK 24,99
  Tilføj til kurv

Vi hjælper dig godt på vej

Find dine retro mintbokse

Retro-produkter hører også nutiden til, og det gør de i større og større grad. Hvis du skal ride med på den populære bølge, og samtidig gøre det med en frisk mint-ånde, så er vores retro-mintbokse måske lige noget for dig.

Hvad skal du vide om retro-mintbokse, før du køber? Lad os komme med nogle retro-mintbokse-svar!

Jeps, der er pastiller med i retro-mintbokse

Det skal vi måske lige gøre klar til at begynde med. Vores mintbokse kommer selvfølgelig også med indhold. Og ud over at give dig en frisk ånde, så efterlader de en sød, kølende og lækker fornemmelse på tungen.

Retro-mintbokse med en bred vifte af muligheder

Men vores retro-mintbokse skal selvfølgelig også kunne genbruges. Først og fremmest fås de i størrelsen:

 • 6 cm x 4 cm med en tykkelse på 2 cm.

Derfor passer de nemt og enkelt i enhver lomme, som var det en mindre smartphone. Retro-mintbokse kan, udover mintpastiller, godt bruges til flere andre ting.

Hvis du er træt af, at dine tyggegummi-stykker flagrer rundt i lommen eller i tasken, kan retro-mintbokse være din måde at holde styr på det. Ligesom du også kan have andre snacks smidt deri, såsom vingummier, nødder eller andet, der fungerer som en hurtig livsforsødelse.

Nogle bruger endda også retro-mintbokse til snus.

Flere af vores mintbokse fås også i retro-biltemaer. Skal du holde styr på små skruer eller andet i værkstedet, kan et par mintbokse give dine hylder et unikt retro-look og samtidig holde styr på indholdet, så du altid kan finde det.

Retro-mintbokse skal jo helst også vises lidt frem og ikke bare blive i en lomme!

Bæredygtige retro-mintbokse – garanti for god kvalitet

Vi siger det gerne igen, igen og igen. For RetroProdukter er bæredygtighed og god kvalitet altid af højeste vigtighed. Dette gælder selvfølgelig også vores mange retro-mintbokse.

Alle mintbokse kommer nemlig fra tyske Nostalgic Art, som laver retro-genstande i solid og lækker kvalitet. For nogle år siden vandt de endda prisen som den mest familievenlige virksomhed i hele Berlin, mens de hvert år fortsætter med at sørge for de bedste arbejdsforhold til deres ansatte, den største klimavenlighed og den vigtige, fremtidige bæredygtighed for vores klode.

Alle vores retro-mintbokse produceres derfor i genanvendeligt materiale, og derfor kan du trygt købe disse retro-mintbokse med yderst god samvittighed. Hvilket vi er stolte af at kunne sige!

Gemmer vores retro-mintbokse på et sidste spørgsmål fra dig?

Eller måske flere spørgsmål? Så sidder vores eksperter klar til at rådgive dig mod de helt rette retro-mintbokse, der kan passe til din lomme eller til hylden derhjemme. Det er bare at kontakte os på følgende kontaktinformationer med dine mintbokse-spørgsmål:

Enten på telefon: +45 20 64 57 86

Eller på mail: kontakt@retroprodukter.dk