Trænger køleskabet til lidt farve?

Retro magnetsæt

Puha, hvor kan køleskabe nogle gange være kedelige at se på. Derfor putter vi tegninger, invitationer og andet op på dem. Men hvis du ønsker endnu mere kulør, kan du købe et retro-magnetsæt, som sørger for 9 unikke og lækre magneter i samme tema. Dét vil klæde ethvert køleskab!

Hos RetroProdukter har vi retro-magnetsæt i flere retro-udtryk og brands – og så er alle retro-magnetsæt af den bedste, bæredygtige kvalitet. Skal du have sådan et? Se dem herunder!

Vi hjælper dig godt på vej

Find dine retro magnetsæt

Retro-magnetsæt har ligesom alle andre retro-genstande en ren renæssance i disse år. Ny og moderne indretning kalder efter og kræver nærmest noget nostalgi, og hvorfor ikke begynde med noget af det vigtigste i hjemmet – køleskabet?

Ofte ender et køleskab med mange forskellige magneter ophængt på sig, hvilket ofte kan se lidt rodet ud. Med vores retro-magnetsæt kan du dog købe dem i samme temaer, som så giver et meget mere strømlinet og gennemgående retro-udtryk.

Forskellige størrelser i et retro-magnetsæt

Vores retro-magnetsæt får du i en samlet gaveboks, der måler 9 cm x 7 cm i alt. Men tro ikke, at de er helt ens – eller for den sags skyld i samme størrelse – bare fordi det er et helt samlet magnetsæt.

I disse magnetsæt findes 3 store magnetbrikker på 4,5 cm x 2,2 cm, og i sættet får du samtidig dobbelt så mange små magneter på 2,2 cm x 2,2 cm.

Der er altså rig mulighed for at sætte dem op på mange forskellige måder på køleskab eller opslagstavler.

Kendte brands hitter – men sjove retro-magnetsæt kan også noget!

Coca-cola står som den helt store vinder af reklamebranchen fra 1920’erne og helt op til 80’erne og 90’erne, så selvfølgelig tænker vi oftest på dem, når det kommer til klassiske retro-brands.

Derfor har vi retro-magnetsæt i Coca-cola-tema, men gemmer selvfølgelig også på italienske kaffe-magnetsæt med illustrative kaffelogoer.

Vi skal heller ikke glemme nogle af de måske sjoveste retro-magnetsæt med herlige slogans, som helt sikkert får din families og dine gæsters smil frem. Retro-designs kan bare noget med humor!

Bæredygtige retro-magnetsæt i solid kvalitet

Magnetsæt tiltrækker magnetsæt, og for RetroProdukter er det vigtigt at nævne, at bæredygtighed og grundig, god kvalitet tiltrækker os lige så meget. Derfor går disse ting hånd i hånd med vores retro-magnetsæt.

Retro-magnetsættene bliver nemlig produceret hos tyske Nostalgic Art, som laver mange fede retro-genstande i solid og lækker kvalitet. For nogle år siden vandt virksomheden endda prisen som den mest familievenlige business i Berlin, mens de hvert år fortsætter med at lave gode tiltag i forhold til arbejdsforhold, klimavenlighed og den fremtidige bæredygtighed.

Alle retro-magnetsæt produceres selvfølgelig i genanvendeligt materiale. Det er vores garanti for, at du kan købe retro-magnetsæt med ekstra-god samvittighed. Dét, synes vi, er vigtigt for vores kunder.

Klæber der sig flere spørgsmål til dig omkring retro-magnetsæt?

Vores eksperter sidder altid klar til at hjælpe dig i den rette retning, hvad end du skulle sidde med af retro-magnetsæt-spørgsmål. Vi finder hurtigt og nemt ud af, hvilket retro-magnetsæt der passer bedst til lige præcis dine behov. Derfor skal du endelig ikke være bange for at kontakte os!

Enten på telefon: +45 20 64 57 86

Eller på mail: kontakt@retroprodukter.dk

Vi glæder os til at finde et retro-magnetsæt til dig!