Det bedste valg til din kaffe!

Retro krus

Mmmh, duften af varm te, kakao eller kaffe på en sitrekold regnvejrsdag kæler lige ekstra meget for lugtesansen. Hvis du også vil kæle for dine gæsters øjne, kan de populære retro-krus måske være noget for dig. De pifter ethvert køkken op i bedste retro-stil – og hvem vil ikke have krus med de bedste 50’er-vibes?

Hos RetroProdukter gemmer vi på følgende krus i lækre retro-temaer – og alle retro-krus får du i solid kvalitet, så du og dine gæster selvfølgelig ikke brænder nallerne. Se lidt nærmere herunder!

Vi hjælper dig godt på vej

Find dine retro krus

Flere og flere retro-ting og retro-sager finder sin plads i nymoderne indretning. En morgen begynder bare lidt mere charmerende, hvis du kan drikke en tår eller stor slurk af et retro-krus. Vi har krus i flere forskellige retro-udtryk, men hvilke bør du gå efter? Frygt ej, vi har lidt retro-krus-råd til dig!

Retro-krus i det helt rette tema

”Make a coffee, take a seat – enjoy the taste, feel the heat”. Der er ikke noget at sige til, at mange af vores retro-krus har kaffe-temaer. Kaffe flyder oftest i krus, og både kaffe og kaffe-krus hører morgenen til.

Derfor kan dit retro-krus også være med til at sprede smil og højne humør fra morgenstunden, hvis du vælger det rette tema. RetroProdukter byder på flere retro-krus med sjove tekster.

”Do stupid things – with more energy” eller måske ”Coffee first – your bullshit second”. Retro-krus indeholdt sin del af reklamer før i tiden, og elsker vi ikke alle en reklame med et ordentligt skvæt humor? Det gjorde folk med retro-krus før i tiden, og det gør vi også i dag.

Nogle af vores retro-krus har også Vespa- eller Volkswagen-temaer, hvis du er typen, som tager kaffe, te eller kakao med på farten og synes, at en termokande simpelthen er for kedelig at drikke direkte fra. Vores retro-krus er nemlig i lette materialer, så de sagtens kan smides i tasken til en telttur eller en rejse i campingvognen.

Størrelse på retro-krus

Alle vores retro-krus fås med runde og bløde kanter, og så har de følgende mål:

  • 9 cm i diameter x 9 cm i højden.

Perfekt størrelse retro-krus til din morgenkaffe eller til sen-aftenens varme kakao med skumfiduser i. Vores retro-krus kan indeholde 360 ml af din favorit drikkelse!

Retro-krus i solid, bæredygtig kvalitet

Vi siger det gerne så ofte, vi kan. Hos RetroProdukter er bæredygtighed og god kvalitet virkelig bare alfa og omega. Vores retro-krus er ingen undtagelse. Punktum!

Alle retro-krus kommer nemlig fra tyske Nostalgic Art, som laver retro-genstande i solid og lækker kvalitet. Hvis du interesserer dig for gode arbejdsforhold, så vandt de endda for nogle år siden prisen som den mest familievenlige virksomhed i hele Berlin. De fortsætter også år efter år med at lave tiltag i forhold til gode arbejdsforhold, klimavenlighed og den fremtidige bæredygtighed, som bare altid bør høre med.

Alle retro-krus produceres også i genanvendeligt materiale, som holder meget længe. Derfor kan du trygt købe vores retro-krus med yderst god samvittighed. For det er vigtigt, at du har det sådan hos os!

Gemmer der sig spørgsmål her i bunden af dit retro-krus?

Vores eksperter har selv drukket rigeligt med varm drikkelse. Og så har de fundet flere retro-krus, der passer perfekt til kunders institutioners morgenborde eller sofahyggen derhjemme. Så hvis du sidder med nogen retro-krus-spørgsmål, sidder de klar til at finde et retro-krus efter dit behov. Kontakt os endelig gerne!

Enten på telefon: +45 20 64 57 86

Eller på mail: kontakt@retroprodukter.dk