Send en sjov hilsen afsted!

Retro metalkort

Glæd en speciel person på hans/hendes fødselsdag med et retro-kort af metal. Du kan nemt skrive din hilsen på bagsiden, og så har personen et fødselsdagskort, som ikke bare holder livet igennem, men også har et fedt og unikt retro-tema.

Hos RetroProdukter har vi retro metal-kort i flere glædesskabende temaer. Vi finder helt sikkert det perfekte retro-fødselsdags-kort til dig! Giv dem et kig herunder!

Viser alle 4 resultater

 • Metalkort

  Happy Birthday Cake Metalkort

  DKK 29,95
  Tilføj til kurv
 • Metalkort

  Happy Birthday Harrold’s Metalkort

  DKK 29,95
  Tilføj til kurv
 • Metalkort

  I’m not getting old Metalkort

  DKK 29,95
  Tilføj til kurv
 • Metalkort

  It’s Your Birthday! Metalkort

  DKK 29,95
  Tilføj til kurv

Vi hjælper dig godt på vej

Find dine retro kort

Retro-genstande finder oftere og oftere deres vej ind i moderne indretning. Det giver lige dét ekstra, så hvorfor ikke også gøre det samme med fødselsdagskort?

Vores lækre metal-kort funkler med nostalgiske retro-udtryk fra 50’erne. Men hvad skal du vide om dem? Her får du alt om vores retro metal-kort.

Retro metal-kort, som du kan skrive på

Alle RetroProdukter’s forskellige retro metal-kort fås i den bedste fødselsdagskort-størrelse – med mål som et postkort:

 • 10 cm x 14 cm

Og så er de nærmest papirtynde. På den ene side af de retro metal-kort finder du et unikt tema med en sjov eller hyggelig tekst, mens du på den anden side selv kan skrive en lille besked.

Ligesom i gamle dage gemmer der sig selvfølgelig også muligheden for et frimærke og modtager-adresse, så du uden problemer kan sende dit kort (som et postkort) og gøre fødselaren glad. Se, dét er retro metal-kort, der vil noget!

Vores retro metal-kort – din garanti for solid kvalitet og bæredygtighed

Hos os, der er tilknyttet RetroProdukter, forbliver bæredygtighed og god kvalitet to ting, som går hånd i hånd. Dette gælder selvfølgelig også for vores unikke, retro metal-kort.

Disse retro metal-kort produceres nemlig hos tyske Nostalgic Art, som laver retro-genstande i solid og lækker kvalitet. Derudover vandt de for nogle år siden endda prisen som den mest familievenlige virksomhed i hele Berlin, mens de fortsætter år efter år med at lave gode og opløftende tiltag i forhold til arbejdsforhold, klimavenlighed og fremtidig bæredygtighed, som er så vigtig i dag.

Alle retro metal-kort produceres også i genanvendeligt materiale, og så holder de bare langt længere end et almindeligt postkort eller fødselsdagskort. Derfor kan du trygt købe vores retro metal-kort med den bedste samvittighed. Det lægger vi en stor ære i!

Gemmer du på flere spørgsmål omkring retro metal-kort?

Vores eksperter står altid klar til at hjælpe dig i mål med at finde lige præcis dét retro metal-kort, som din modtager vil blive glad for. Derfor skal du endelig ikke holde dig tilbage, hvis du gemmer på et eller flere spørgsmål om vores retro metal-kort.

Enten på telefon: +45 20 64 57 86

Eller på mail: kontakt@retroprodukter.dk

Så finder vi lige præcis det retro metal-kort, som du ønsker at give glæde med!