Morgenmaden som vi kender

Kellogg's

Vores unikke retro-dåser kan fås i originalt Kellogg’s-design, som vi bedst kender dem fra 50’erne op til 70’erne. Knasende godt! De frisker vist enhver morgen op!

Viser alle 2 resultater

 • Dåser L

  Kellogg’s – Happy Hostess Corn Flakes

  DKK 79,00
  Tilføj til kurv
 • Dåser L

  Kellogg’s Corn Flakes Retro Package

  DKK 79,00
  Tilføj til kurv

Vi hjælper dig godt på vej

Gode råd til dig

Retro-produkter bliver mere og mere populære. Imens moderne indretning bliver mere og mere minimalistisk og enkel, finder 50’ernes og 60’ernes farver og designs alligevel deres pladser i mange hjem rundt omkring.

Hvilke retro-produkter leder du efter? Og hvad skal du være opmærksom på, når du giver dig ud i køb af vores retro-produkter eller andres retro-produkter?

Vi kommer gerne med lidt retro-råd, så du kan finde lige præcis de produkter, der passer til dit hjem!

Kontrasten er vigtig for retro-produkter

Før i tiden fyldte farverne for meget i al indretning. I dag fylder det nærmest for lidt. Der skal være en fin balance mellem, hvor meget du pepper dit hjem op, og hvor enkelt det bør være. Ikke for pompøst, ikke for kedeligt.

Retro-produkter med kendte brands kan skabe et specielt blikfang i et rum med deres kulørte farver, så du kan lede dine gæsters øjne rundt i din flotte indretning. Derfor er det vigtigt at vælge farve efter, hvad dine vægge eller borde også har af farver.

Samtidig kan du også placere dem strategisk efter, hvor du godt vil have folks øjne hen imod.

Du kan også få retro-produkter i samme tema – altså Coca-Cola, Volkswagen eller andre brands – så du holder farvekoden og kontrasten gennem flere dele af din indretning.

Retro-produkter skal have funktion eller ej?

Hvis du gerne vil have, at dine retro-produkter skal have en bestemt funktion i dit hjem, findes der mange forskellige måder at benytte dem på.

I retro-dåserne kan du putte alt fra køkkenet, eller du kan bruge dem som opbevaring på værelset eller i skabet.

Retro-kort af metal bliver hurtigt en dejlig fødselsdagsgave – måske med et lækkert retro-skilt til? – fordi det er postkort og fødselsdagshilsner, der ikke bare lige sådan forsvinder.

Vores retro-mintbokse har ikke bare forfriskende mintpastiller i sig, men kan efterfølgende også bruges til opbevaring af andre søde sager, skruer, knappenåle eller andet.

Retro-krus og retro-glasbrikker behøver vi vist ikke at sige det store om. Du kender deres funktion! Den ene retro-ting skal ovenpå den anden for at beskytte din bordplade 😉

Så ud over at være æstetisk pyntende har retro-produkter heldigvis mange forskellige formål – og kun kreativiteten sætter grænserne for, hvad du ellers kan bruge retro-produkter til.

Hvad gør retro-produkter ved os?

Ja, hvad gør retro-produkter ved os? Det er ren nostalgi. Det er levn fra en tid, vi ikke er i mere, men som vi måske drømmer os længselsfuldt tilbage til.

Retro-produkter får os til at drømme, og det er samtidig (apropos kontraster) en bevægelse, som går imod nutidens kedelige, strømlinede, minimalistiske og nogle gange meget dyre indretning.

Retro-produkter sætter kreative, kulørte rammer. Det er en samtalestarter. Mange retro-produkter har også et godt skvæt humørspredende tekst, så de spreder smil og grin. De gamle brands er genkendelige.

Retro-produkter er et univers for sig. Men det er også et univers, vi vil være en del af.

Vores retro-produkter – din garanti for bæredygtighed og kvalitet!

For RetroProdukter er bæredygtighed og god kvalitet noget, som bare må og skal gå hånd i hånd. Dette gælder selvfølgelig for samtlige af vores mange retro-produkter.

Vores retro-produkter kommer nemlig fra tyske Nostalgic Art, som laver retro-produkter i solid og lækker kvalitet. For nogle år siden vandt de endda prisen som den mest familievenlige virksomhed i hele Berlin, mens de hvert år sørger for gode tiltag i forhold til arbejdsforhold, maksimal klimavenlighed og den fremtidige bæredygtighed.

Alle retro-produkter får du også i genanvendeligt materiale. Derfor kan du trygt købe webshoppens mange retro-produkter med yderst god samvittighed. Hvilket altid er vigtigt for os!

Flere spørgsmål om retro-produkter?

Du er som altid mere end velkommen til at kontakte os omkring retro-produkter i vores shop. Vores eksperter sørger hurtigt for, at du får de helt rigtige retro-produkter til dit dejlige hjem.

Enten på telefon: +45 20 64 57 86

Eller på mail: kontakt@retroprodukter.dk