Og... de er selvfølgelig inkl. snor!

Retro hængeskilte

Retro-skilte emmer af nostalgi. De stammer fra en tid, hvor reklamer skulle have et rustikt og farverigt udtryk i rå metal, som så hang på hjørner hos hver en købmand og kro. Retro-skilte har siden fundet sin plads i moderne indretning, hvor en væg hurtigt bliver peppet op af de spraglede retro-skilte fra 30’erne, 40’erne eller 50’erne. Hvad med dine vægge?

Viser alle 3 resultater

 • Hængeskilte 20x10

  Free Wi-Fi 20×10

  DKK 69,00
  Tilføj til kurv
 • Hængeskilte 20x10

  Highway 66 Black 20×10

  DKK 69,00
  Tilføj til kurv
 • Hængeskilte 20x10

  PfotenSchild – Dogs Welcome 20×10

  DKK 69,00
  Tilføj til kurv
Design uden navn (3)Design uden navn (2)

Se hvad produkter kan gøre

Før & efter

Are constantly thriving to improve our already high standards
have you see us as the absolute best in the industry. It’s not enough to have trust in the cleaning. Are constantly thriving to improve our already high standards
have you see us as the absolute best in the industry. It’s not enough to have trust in the cleaning. Are constantly thriving to improve our already high standards.

Design uden navn (3)Design uden navn (2)

Vi hjælper dig godt på vej

Find dine retro skilte

Som sagt bliver retro-skilte mere og mere populære i ny, moderne indretning. Men hvad skal du vide, før du begiver dig ud i et valg mellem vores forskellige retro-skilte? Lad os hjælpe dig på vej!

Størrelsen på retro-skilte er vigtig

Når du skal vælge mellem retro-skilte, bør du have størrelsen in mente. Hos RetroProdukter har vi retro-skilte i følgende størrelser:

Selvfølgelig overvejer du altid selv, hvor meget plads du har at gøre med, inden du erhverver dig noget nyt – hvilket også gælder for retro-skilte. Der skal jo være plads til det. Men vidste du, at retro-skilte også kan have forskellige funktioner?

De større retro-skilte har det godt på en væg, mens de lidt mindre retro-skilte passer perfekt, hvis de sættes skrå på en hylde. Vores hængende retro-skilte kan dingle fra en hylde, en opslagstavle eller måske endda fra dørhåndtag. Der er mange retro-skilte-muligheder!

Retro-skilte fra populære brands hitter – men hvor passer de ind henne?

Vi kommer vist ikke helt uden om Coca-Cola, når vi taler nostalgiske retro-skilte. Det snoede logo med en klassisk glascolaflaske får vist et smil på læben af alle, du inviterer ind i dit hjem, hvis de ser sådanne retro-skilte.

Men datidens populære brands har vi mange af. Mange af vores retro-skilte har udseende ligesom på amerikanske film, men vi har også populære mærker som tyske Volkswagen, italienske Fiat, britiske London Dry Gin og forskellige kendte kaffe-retro-skilte.

Alle var de med til at farve købmænd, kroer, værtshuse og det almindelige bybillede helt fra 1910’erne og op til de glade 60’ere. Nu farver retro-skilte så bare indretningen i mangt en husstand i stedet. Temaet for brands på dine retro-skilte skal du dog også overveje i forhold til placering.

Du kan vælge et brand, alt efter hvor du gerne vil have dine retro-skilte til at stå. Flere af dem har noget med drikkelse at gøre, så måske de ville passe i køkkenet, ved spisebordet eller til barskabet derhjemme? Hvis dine retro-skilte skal have noget med biler at gøre, kan de placeres direkte i bilen, i værkstedet eller i carporten.

Bæredygtige retro-skilte i solid kvalitet

For RetroProdukter er bæredygtighed og god kvalitet alfa og omega. Dette gælder selvfølgelig også for alle vores retro-skilte.

Vores retro-skilte kommer nemlig fra tyske Nostalgic Art, som laver retro-genstande i solid og lækker kvalitet. For nogle år siden vandt de endda prisen som den mest familievenlige virksomhed i hele Berlin, mens de fortsætter år efter år med at lave gode tiltag i forhold til arbejdsforhold, klimavenlighed og den fremtidige bæredygtighed, som er så vigtig i dag.

Alle retro-skilte produceres også i genanvendeligt materiale. Derfor kan du trygt købe vores retro-skilte med yderst god samvittighed. Hvilket er vigtigt for os!

Flere spørgsmål om retro-skilte?

Vores eksperter står altid klar til at rådgive dig, så du kan finde lige præcis de retro-skilte, som passer til din virksomhed eller dit hjem. Kontakt os endelig gerne!

Enten på telefon: +45 20 64 57 86

Eller på mail: kontakt@retroprodukter.dk