Glasbrikker i mange afstøbninger

Retro Glasbrikker

Ingen kan lide glas-ringe i bordet, og derfor gør du klogt i at beskytte overfladen med glasbrikker. Og hvis vi nu sagde til dig, at du kan få dem i nogle klassiske retro-udtryk, der pynter og giver stemning til både bord og drink, så folk får et smil på læben, ville du så tro os? Nåh, ikke? Tro om igen!

Hos RetroProdukter har vi farverige retro-glasbrikker, der kalder på 50’ernes nostalgi og flyvende feststemning. Samtidig er de i stærk, solid kvalitet, så de står under dine glas mange år i fremtiden!

Viser et enkelt resultat

  • Glasbrikker

    Tea First Glasbrikker

    DKK 19,99
    Tilføj til kurv

Vi hjælper dig godt på vej

Find dine retro glasbrikker

Al ny og moderne indretning kan bruge et touch fra fortiden. Retro-genstande bliver fortsat mere og mere populære, og skulle du være i tvivl, pynter de til enhver anledning. Det samme gælder vores retro-glasbrikker.

Hvad skal du være opmærksom på, inden du bevæger dig ud i et køb af retro-glasbrikker? Well, vi kan give dig lidt svar omkring vores egne retro-glasbrikker lige her!

Tjek materiale og størrelse på retro-glasbrikker

Det ville være sørgeligt, hvis en kop eller et glas skulle stå og vippe på kanten af glasbrikker med chance for at vælte. Derfor skal du altid sørge for at finde glasbrikker i en god størrelse. Vores retro-glasbrikker har f.eks. størrelsen:

  • 9 cm x 9 cm

… som sagtens kan have plads til selv store ølkrus.

Materialet er lige så vigtigt. Hvis du gerne vil have noget, der holder i længden, dur en overflade af læder, stof eller kork ikke. Derfor har alle vores retro-glasbrikker en metaloverflade, som enkelt og sikkert holder både varme og vådhed væk fra det sted, hvor du stiller din drikkelse.

Dog har vi sørget for, at der på undersiden af vores retro-glasbrikker gemmer sig et lag af kork, der beskytter bordet endnu mere – denne gang mod slid. Det sørger også for, at dine glasbrikker ikke kan skride på nogen overflade.

Vi synes selv, det er den perfekte måde at bygge glasbrikker på. For dig, dit bord og din drikkelse.

Retro-glasbrikker fra populære brands hitter

Tro ikke, at retro-glasbrikker er så meget anderledes end vores andre retro-genstande, hvad angår tema. De populære brands fylder selvfølgelig også vores retro-glasbrikker.

Coca-cola’s gamle gul-røde reklamer, Volkswagens rugbrøds-folkevogn, som byder på eventyr, og sjove glasbrikker med te-, tiki- og whiskey-temaer. Perfekt til bar, café eller måske bordene derhjemme.

Med vores retro-glasbrikker får du kvalitet og bæredygtighed

Woops, vi glemte næsten det vigtigste: Hos RetroProdukter er bæredygtighed og god kvalitet elementer, som vi går utroligt meget op i. Dette gælder selvfølgelig også for vores retro-glasbrikker.

Tyske Nostalgic Art står bag vores retro-glasbrikker, og de laver generelt retro-genstande i solid og lækker kvalitet. De er tidligere blevet kåret til den mest familievenlige virksomhed i det store Berlin, mens de fortsætter med - år efter år - at lave tiltag i forhold til sikre og gode arbejdsforhold, en masse klimavenlighed og ikke mindst bæredygtighed, som jo er så vigtig i dag.

Derfor produceres vores retro-glasbrikker selvfølgelig også i genanvendeligt materiale. Det betyder, at du kan købe retro-glasbrikker med din gode samvittighed intakt, hvilket er vigtigt for os.

Har du brug for svar på mere om retro-glasbrikker?

Vi giver gerne gode råd, hvis du sidder inde med flere retro-glasbrikker-spørgsmål. Vores eksperter finder hurtigt lige præcis den eller de retro-glasbrikker, som passer perfekt ind det sted, hvor du har brug for glasbrikker. Om det så er til en hjemmebar eller blot til spisebordet, så giver det altid lidt liv med et retro-look. Så kontakt os endelig gerne!

Enten på telefon: +45 20 64 57 86

Eller på mail: kontakt@retroprodukter.dk